Over Kuypers Schildersbedrijf B.V

Eén bedrijf voor al uw werkzaamheden.

Kuypers Schildersbedrijf B.V is niet zo maar een schildersbedrijf maar heeft jarenlange ervaring. Niet voor niets is bij het 100-jarig bestaan in 2014 door Z.M. de Koning het predicaat “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier” toegekend. In de loop van de jaren hebben wij onze disciplines behoorlijk uitgebreid. Zo kunt u natuurlijk bij ons terecht voor alles op het gebied van schilder- en glaswerk. Maar ook voor het meest voorkomende timmer-, renovatie- en overig onderhoudswerk aan uw woning.

Geschoold personeel

Ons personeel is ons visitekaartje bij de klant op locatie. Wij hechten veel waarde aan de uitstraling van onze organisatie en zorgen er dus ook voor dat onze werknemers op niveau zijn in de vakdiscipline die ze uitoefenen.

Kwaliteit van materiaal

De kwaliteit van onze dienstverlening staat met de materialen en merken die wij gebruiken. Wij kiezen onze producten met zorg en evalueren met regelmaat om het juiste te kunnen bieden aan onze klant.

Ervaring

In de loop van de 100 jaar die wij bestaan hebben wij veel verschillende projecten en vakdisciplines beoefend. De overdracht van kennis en ervaring zorgt ervoor dat u bij Kuypers Schildersbedrijf B.V. altijd een gedegen advies en oplossing mag verwachten.

Centraal aanspreekpunt

De communicatie rondom een project is er belangrijk. Om alle facetten in goede banen te leiden heeft u tijdens een project één centraal aanspreekpunt om de voortgang van het project door te spreken.